Liesbeth

moortgat2

Ik ben een verpleegkundige met ruime ervaring in diverse facetten van het verpleegkundig en pedagogisch werkveld.

Mij verder ontplooien in steeds nieuwe uitdagingen is voor mij belangrijk. Kennis verzamelen en kennis verspreiden is een constante. Netwerken en communicatie zijn mijn speerpunten. Authenticiteit en persoonlijkheid zijn mijn hulpmiddelen.

Doorheen mijn vorige jobs kon ik heel veel ervaring opdoen in projectwerk en meer bepaald in het kader van chronische zorg en patiëntenparticipatie.

Ik coördineerde meerdere projecten van initialisatiefase tot implementatie binnen het domein van chronische darmziekten. Naast het puur praktische aspect, heb ik ook ervaring met wetenschappelijk onderzoek en heb een sterke visie rond patiëntenparticipatie in chronische zorg. Een visie die ik al meermaals in publicaties en op lezingen wereldkundig maakte.

Momenteel ben ik werkzaam als projectcoördinator van het chronic care project De Koepel. Samen met vele partners uit eerste en tweede lijn werken aan de uitbouw van geïntegreerde zorg. Werken aan zorg en welzijn met de focus op de noden en levensdoelen van de individuele patiënt en zijn omgeving.

Een overzicht van haar curriculum en een verslag van haar beroepsactiviteiten kan je bekijken in dit korte filmpje.

Meer over de opleidingen, loopbaan en interesses van Liesbeth kan je nalezen op LinkedIn


Lezenswaardig: keynote tijdens WISH – editie 5 – 2018


In 2017 werd Liesbeth verkozen door het uitzendbureau Care Talents verkozen tot Nurse of the Year: meer via deze link