Liesing

LIESING is de plek waar we persoonlijke kennis, ervaringen en gedachten delen rond verschillende thema’s met een link naar ZORG en WELZIJN. Dat doen we op onze eigen unieke manier, vaak met bittere ernst, af en toe eens humeurig, meestal in eenvoud, … maar bovenal voorzien van de nodige humor of een knipoog tussendoor.

– Liesbeth en Inge –

  • “Liaison” of … verbinding

Wat als we met wederzijds respect voor elkaars kennis, kunde en ervaringen verder durven:
kijken dan het bereik binnen ons eigen gezichtsveld;
horen dan de stem binnen ons eigen luisterbereik;
voelen dan de gewaarwording binnen onze eigen gevoelswereld?
Dan zijn we bezig met ons hoofd, ons hart, onze handen én onze buik, alle elementen die we nodig hebben om met onszelf en de ander in verbinding te staan.
  • “Leasing” of … waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Vanuit “verbinding” en met wederzijds respect samen werken rond thema’s als zorg, gezondheid en kwetsbaarheid via een workshop, een lezing of een brainstormsessie? Daar werken wij graag aan mee. Eerdere bijdrages en medewerking aan projecten zijn terug te vinden in het hoofdmenu onder portfolio. Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse of voor bijkomende inlichtingen.
Onder het motto #samensterk besloten we na veel aarzelen om aan de slag te gaan met dit project; “LIESING”. Vanaf nu de plek waar we persoonlijke kennis, ervaringen, ideeën en gedachten delen rond verschillende thema’s; het ene al wat luchtiger dan het andere. Dat doen we op onze eigen unieke manier, vaak met bittere ernst, af en toe eens humeurig, meestal in eenvoud, … maar bovenal voorzien van de nodige humor of een knipoog tussendoor.

 

wat vooraf ging