LINKS

Ons bijzonder genegen …

Patient Empowerment vzw

Logo-PatientEmpowerment-Baseline-Colour
https://patientempowerment.be/

BeInspired by …

Edgard Eeckman PhD – ‘patient empowerment’‘Patient empowerment’ is geen optie of vrije keuze. Het is een ‘must’

Edgard kan moeilijk neen zeggen tegen projecten en initiatieven die boeiend zijn, die samen tot stand komen, die creatief zijn en een beetje stout ook. Als ze maar “ergens over gaan”.Op dit ogenblik praat hij op een podium bij voorkeur over ‘patient empowerment’.

Sander de Hosson – Palliatieve zorg , over kwaliteit van leven

Inspirerende blogs rond (palliatieve) zorg door longarts Sander de Hosson.

Sociaal.Net – Sociaal.Net

Sociaal.Net brengt achtergrond, verhalen en opinie voor sociale professionals. Sociaal.Net is onafhankelijk en wordt aangestuurd door een autonome redactie.
Sociaal.Net focust op alle domeinen en beroepsgroepen uit het ruime veld van welzijn en gezondheid. Sociaal.Net is actief op het kruispunt tussen beleid, werkveld, opleiding, onderzoek, gebruikers en vrijwilligers.
Sociaal.Net heeft oog voor het perspectief van gebruikers en de samenleving en kijkt over grenzen van sectoren, disciplines en belangen heen.

Tommie Niessen tommieniessen.nl

“Mijn naam is Tommie Niessen en ik werk als verpleegkundige. Ik schrijf over mijn werk in de zorg, over wat ik daarin meemaak en ervaar. Gewoon omdat ik het leuk vind en omdat ik vind dat de zorg wat meer positieve aandacht verdient …”

Zorg aan Zet – Zorg aan Zet

Zorg aan Zet is een breed maatschappelijk debat over de zorg van morgen. De campagne wil zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen: van zorgorganisaties, zorgverleners, patiënten en gebruikers, van de man in de straat. Wat vinden burgers belangrijk? Waar knelt het schoentje? Wat willen we in de toekomst en hoeveel hebben we daarvoor over? Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren. Zodat het thema zorg hoog op de politieke agenda komt in aanloop naar de Vlaamse en federale verkiezingen. Want zorg, dat beroert iedereen.

Kan jij jou vinden in onze visie en vind je dat jouw link hier zou passen? Onder het motto “teamwork makes the dream work” nodigen we jou uit om contact met ons op te nemen.

your_quotes_picture(16)