THEMA’S

Deze website is opgedeeld in drie thema’s waarrond we samen brainstormen, lezen en schrijven. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor jullie, de bezoekers en lezers van deze site. Het verleden leert ons dat kennis en ervaringen met elkaar delen en daar samen op verder breien een echte verrijking is. Het is intussen onze uitlaatklep geworden om belangrijke en gevoelige thema’s op een positieve manier levendig te houden en onder de aandacht te brengen.

  • BeHealth: “persoonlijke bijdrages” over zorg, gezondheid, kwetsbaarheid … vanuit onze beleving als mens, burger, zorgverlener en zorgvrager.
  • BeInspired: “serious talk” over wie en wat ons raakt en inspireert … omdat we wel eens met hersenspinsels te maken krijgen en hier op dit platform een uitlaatklep vinden.
  • BeFriends: “small talk” door en voor vrienden over leven, werk, gezin, familie, … want met luchtigheid en humor tussendoor is het leven zoveel mooier.

Deze website kwam tot stand door een intense professionele en vriendschappelijke samenwerking gebaseerd op wederzijds respect. We voelen ons verbonden in dat wat we hier neerschrijven en hopen ook jullie, de bezoekers en lezers van deze site, op de een of andere manier te kunnen inspireren en meenemen in ons verhaal.


  • Zit je na het lezen van onze bijdrages met vragen of opmerkingen?
  • Kunnen we iets voor jou, je organisatie of je vereniging betekenen (lezing, workshop, brainstormsessie, …)?
  • Wil je zelf graag iets met ons delen?

CONTACT